Strømmåleren holder oversikt over ditt strømforbruk​

De nye strømmålerne måler ditt strømforbruk enda mer nøyaktig enn før, og uten at du trenger å løfte en finger. Dessverre spiller ikke alltid teknologien på lag, og noen kunder må fortsatt lese av strømmen manuelt.

Strømmåleren din registrerer hvor mye strøm du bruker til enhver tid. Informasjon om strømforbruket ditt deler vi med din strømleverandør, og er grunnlag for strømregningen du mottar. De nye strømmålerne sender automatisk dine forbruksdata til oss, slik at du ikke trenger å foreta deg noe. Enkelt, ikke sant?​

Manuell måleravlesning

Dessverre er det noen områder vi ikke kan bruke den nye teknologien for overføring av målerinformasjon. Dette kan blant annet skyldes manglende mobildekning. Dersom dette gjelder for strømmåleren i din bolig eller hytte, ber vi om at du fortsetter å sende inn dine målerdata via SMS eller våre nettsider.

For å bruke SMS til manuell måleravlesning må du først registrere ditt mobilnummer. Du kan også gjøre dette via e-post eller telefon. Les mer om manuell måleravlesning.

Ta kontakt med kundeservice dersom du har spørsmål.

HAN-porten kan gi deg mulighet for strømstyring

Les om hvordan du kan få tilgang til detaljert informasjon om ditt strømforbruk ved å åpne HAN-porten på strømmåleren din.

Mest stilte spørsmål