Bergen sentrum på kveldstid

Har strømmen gått hjemme hos deg?

Årsaken til at du ikke har strøm kan skyldes feil i strømnettet, eller planlagte utkoblinger i forbindelse med vedlikehold og oppgradering. Se vårt strømkart for å få oversikt over områder som er strømløse.

De fleste strømbrudd på grunn av feil i strømnettet blir reparert i løpet av to timer. Noen ganger kan det ta lengre tid, for eksempel i perioder med mye uvær eller hvis feilen er krevende å reparere.

Vi har stor forståelse for de ulempene et strømbrudd får for våre kunder, og vi jobber hardt for å reparere feilen så raskt som mulig.

Se flere detaljer om pågående strømbrudd samt fullstendig oversikt over planlagte strømutkoblinger og forventet rettetid på denne siden.

Du får SMS fra oss når strømmen går

Vi gjør vårt beste for å gi beskjed til deg så snart vi får en feil i strømnettet i ditt område. Våre kunder i Bergen og omegn mottar en SMS innen 10 minutter på det telefonnummeret vi har i registrert på kundeforholdet.

Hele året arbeider vi for å styrke strømnettet, og noen ganger må vi koble ut strømmen for å få gjennomført nødvendig arbeid. Vi varsler deg om tidspunkt for planlagt strømutkobling på SMS og/eller e-post til det mobilnummer eller e-postadresse vi har i vårt kundesystem.

Du kan ta kontakt med kundeservice ved behov for å oppdatere dine kontaktopplysninger.

Du kan ha rett på kompensasjon

Dersom du har vært berørt av feil i strømnettet lenge, kan du ha rett på kompensasjon fra oss.

Les mer om kompensasjon

BKKs strømnett er delt i tre geografiske områder:

BKKs strømnett er delt i tre geografiske områder

Ta kontakt med oss dersom du har opplysninger om farlige forhold eller ukjente strømbrudd.

OmrådeTelefon dagtid (08.00-18.00)Vakttelefon ettermiddag (fra 18.00), natt og helg
Bergen og nabokommuner*55 12 70 0055 12 70 00
Sunnfjord55 12 70 0057 72 23 40
Kvinnherad, Tysnes, Etne55 12 70 00975 65 060

* Bergen og nabokommuner gjelder: Øygarden, Bjørnafjorden (bare gamle Os kommune), Samnanger, Vaksdal, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen og Høyanger sør.

Mest stilte spørsmål